Un bărbat de 35 de ani a fost arestat preventiv, vineri, acuzat că, într-o postare pe Facebook, ar fi amenințat mai mulți martori dintr-un dosar penal. Cel acuzat este același bărbat care a tras cu pistolul vara trecută într-un club din Mamaia, au declarat pentru MEDIAFAX surse din anchetă.

Un bărbat de 35 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, acuzat că a amenințat martori în dosar, au informat, vineri, reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: Nu este un pericol social! Tribunalul București, decizie în cazul medicului Mircea Beuran .

„Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul în cauză ar fi adresat ameninţări cu moartea şi acte de agresiune fizică unor persoane, în timpul intervenției într-o înregistrare audio-video, efectuată, în direct, de către un alt bărbat, pe o rețea de socializare”, informează IPJ Constanța.

Conform unor surse judiciare, este vorba de același bărbat care în iulie 2019 a tras două focuri de armă în plan vertical într-un club din stațiunea Mamaia.

Citește și: A fost detonată nucleara, după reținerea lui Beuran: Urmează Arafat

După ce polițiștii au deschis un dosar penal pe numele lui, pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, bărbatul a fugit și a fost dat în urmărire internațională. A fost prins, la scurt timp, în Marea Britanie, și adus în țară.

(Visited 2 times, 1 visits today)