Pro TV

Politie

Unul dintre cei trei minori care au tâlhărit, în ultimele săptămâni, mai mulţi elevi în faţa unui liceu din municipiul Brăila, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit unui comunicat de presă remis, vineri, de IPJ Brăila.

Este vorba despre cel mai mare dintre agresori, în vârstă de 17 ani, autorul primului caz de tâlhărie săvârşit pe 23 ianuarie asupra unui elev de 15 ani de la Colegiul “Gh.M.Murgoci”, pe care l-a înjunghiat în picior şi l-a tâlhărit în timp ce ieşea de la cursuri, transmite Agerpres.

“Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila au fost sesizaţi de către UPU Brăila cu privire la faptul că la unitatea medicală s-a prezentat un minor, în vârstă de 15 ani, din Brăila, care ar fi fost agresat. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că, în timp ce se afla pe Calea Călăraşilor, ar fi fost abordat de doi minori de 10 ani şi, respectiv, 17 ani, care l-ar fi ameninţat şi l-ar fi înţepat cu un cuţit, cu scopul de a le da bani’, potrivit comunicatului remis la acea dată de IPJ Brăila.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, faţă de minorul de 17 ani a fost luată joi, 13 februarie, măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. Vineri, minorul a fost prezentat instanţei de judecată, iar pe numele său a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În continuare, poliţiştii desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată în formă continuată.

(Visited 2 times, 1 visits today)